Her kommer nye hytter til salgs

I flotte og naturskjønne omgivelser kun 50 minutter fra Trondheim finner du det nyetablerte hyttefeltet Gjønnessetra. Her kan du oppfylle din egen hyttedrøm. 

Området er kjent for sitt allsidige terreng. I umiddelbar nærhet finnes det turstier på sommeren og skiløyper på vinteren. Det er også muligheter for fisking i et av områdets mange vann med Våvatnet og Gangåsvatnet som de største. Isfiske er veldig populært på vinteren. Det yndede turmålet Omnfjellet (830 moh) ligger også i nærheten.

Gjønnessetra Hyttefelt AS er et lokalt hyttefirma som har 10 hyttetomter ved Våvatnet i Orkland Kommune. Vi skal levere høystandard hytter i stavlaftkonstruksjon, eventuelt hytter i tømmer/laft. For å vise kvaliteten på hyttene bygger vi nå en stavlafthytte på den første tomten slik at det blir mulig å se håndtverksarbeidene. Oppstart med grunnarbeider på den førsta tomta skjer i juni / juli 2020. Videre er det solgt en stavlafthytte til med oppstart i august 2020.